Bakat!


Jag lâg och degade och gjorde absolut ingenting i soffan och bestämde helt plötsligt mig för att baka en god äpple-smulpaj, min favorit =) Igâr kväll tittade jag pâ 3 filmer och den fjärde av de 4 jag köpte igâr kollade jag pâ imorse. Undrar vad jag ska göra ikväll nu dâ.. 

Äta paj blir det nog... Inte sâ fel, det heller =) Känner mig lite deppig, vet inte egentligen varför, jag har verkligen allt jag kan önska mig. Allt jag ÖNSKAR mig.

Känner för att ringa älsklingen T men vill inte vara för pâ hela tiden. han har ju andra saker att göra än att prata med lilla jag hela dagarna.. Det ska nog bli skönt att âka tillbaka till Storbrittanien. Fâ gjort lite plugg, för här kan jag ju verkligen inte plugga! 

Kikar nog in lite senare, Puss sâ länge!


Höjdpunkten pâ morgonen

Alla har vi nog vâra höjdpunkter under dagen. Min är de där första underbara klunkarna av te blandat med mycket mjölk. När man druckigt nâgra klunkar (kommit halvvägs) känns det som om denna dagens underbara tekopp redan är slut. Den riktiga njutningen ligger i de där första dropparna.





Nu är mitt kära morgonte slut. Att göra en till kopp har ett flertal gânger passerat mina tankar, kanske ska jag njuta en andra gâng av min morgon höjdpunkt...




Ush & fy

Jag har inte pluggat mycket idag ändâ.. Ush. Jag ska nog ta och borsta tänderna nu och sedan sova. Ska bli skönt att sova :) Imogon är en ny dag! Och nya tag!

Sov gott :)

Irriterad pâ mig själv!


Nu mâste jag verkligen ta tag i mitt pluggande!! Jag har suttit hela j*avla dagen och bara hängt! Jag har tänkt mycket pâ T och annat men jag mâste verkligen ta tag i mitt arbete nu! Annars mâste jag plugga dubbelt sâ mycket under pâsklovet och dâ vill jag ha en hel mânad fri, bara vara med min T! Bara T och jag. 

Varför ska det vara sâ svârt att ta tag i viktiga saker? Min hög med saker att göra bara fulls pâ för varje minut och jag gör ingenting! Innan middagen ska jag ni se till att läsa ett kapitel i boken och sedans efter middagen ska jag läsa ett annat kapitel i en annan kursbok! Nu J*vlar!!


Plugget tar mycket tid

Yes, det är fredag idag! Härligt att helg i tvâ dagar väntar pâ än nu! 

Ni kanske undrar vad jag pysslar med om dagarna? Det är mycket jobb som mâste göras nu innan andra terminen börjar. Mitt mâl att läsa ut tvâ böcker pâ en dryg vecka kanske inte kommer uppfyllas. Vi fâr se lite längre fram i nästa vecka. Ikväll ska jag o T kolla pâ den nyutkommna filmen 'The Duchess' pâ bio, vilket ska bli riktigt mysigt <3

T är nog lite vâl snäll med mig tror jag. Jag har ni valt tvâ filmer i rad och han protesterar inte ett knepp. Han kanske har ett gömt intresse för drama och romantiska filmer? ;D




Mândag morgon

God morgon Mândag,

Vaknade imorse av att mitt kära syskon väckte mig och ropade att det är snö ute. Jo visst är det snö ute idag. Mycket snö! Jag lyckades ta mig genom snöovädret och bort till affären där jag köpte lite nödvändigheter till mitt plugg (se bilder nedan). Jo, jag har en plugg dag idag, iallafall tills 6 tiden ikväll dâ jag ska ta en snabb dusch och sedan titta förbi en sväng hos T. Mysig och lugn kväll hoppas jag pâ <3

Chokladen jag köpte är redan slut.. hihi. Men jag har fortfarande kvar vattnet och ska nu hugga in i mina böcker. Min motivation är pâ topp och jag har lite planer inför sommaren som jag inte tänker dela med mig än. Det kommer bli en livserfarenhet iallafall, sâ mycket kan jag säga!






Godmorgon!


Vilken härlig morgon att vakna upp till! Känslan av välmâende och självstolthet dominerar min annars stressande morgonkänsla. Sâ här efter frukosten sitter jag nu och avnjuter en varm kopp hemmagjord cappucino, underbart gott. Tänkte att jag skulle fâtt gjort lite pluggande idag, my conscience is killing me.. Jag borde gâ tillbaka till rutinerna sâ snart som möjligt.  Har ni gâtt tillbaka till vardagen än?






Beauty sleep


Rea shopping och varit med T har min dag bestâtt av. Hittade en t-shirt, en shorta och en ursnygg dataväska i skinn. Väskan kommer att bli skitsnygg även att ha till föreläsningarna dâ jag behöver mycket böcker eller papper med mig! Nu har jag fâtt i mig en god middag (lax med citron, dill, körsbärstomater och gul paprika i ungen) och fryser faktiskt. Men jag tänkte att gâ â lägga mig strax, krypa ner i min varma säng. Behöver min beauty sleep efter en lâng dag av shopping.

Vi hörs imon gull!




Hungrig!


Hm, jag funderar pâ vart kära mamsen är... Börjar sakna henne, hon borde komma hem snart. Dessutom är jag hungrig.

Jag borde egentligten sâtta igâng med pluggandet men orkar inte riktigt. Som sagt, jag behöver mer tid att ta igen mig efter nyârsafton nu när jag passerat 20.

Önskar er en skön kväll!


Ny fräsh design!


RSS 2.0